Άλλες Υπηρεσίες Περιποίησης

ΚΛΕΙΣΤΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ699 530 2091

Άλλες Υπηρεσίες Περιποίησης

Περιποίηση Νυχιών

Το τακτικό κόψιμο των νυχιών του σκύλου σας είναι πολύ σημαντικό γιατί αποφεύγονται μολύνσεις, πόνοι στις πατούσες, καθώς και η δημιουργία προβλημάτων στο βάδισμα.

Στο Katia’s Grooming Salon πραγματοποιούμε το κόψιμο των νυχιών του σκύλου σας με επιδεξιότητα, απόλυτη ακρίβεια, αγάπη και σεβασμό.

Αφαίρεση Νεκρής Τρίχας

Η αφαίρεση της νεκρής τρίχας είναι μια διαδικασία που είναι πολύ σημαντικό να πραγματοποιείται από επαγγελματία groomer. Στο Katia’s Grooming Salon αφαιρούμε τη νεκρή τρίχα από τον σκύλο σας με υπομονή και αγάπη με τη χρήση των κατάλληλων εργαλείων σύμφωνα πάντα με το τρίχωμά του.

Με αυτόν τον τρόπο φροντίζετε την υγεία του τριχώματός του και παράλληλα μειώνεται δραστικά η απώλειά του, διατηρώντας τον χώρο σας καθαρό με λιγότερο κόπο.

Ξεκόμπιασμα

Ο σκύλος απαιτεί τακτική φροντίδα όχι μόνο για να είναι όμορφος, αλλά και για να διατηρείται υγιής και γεμάτος ευεξία. Το ξεκομπιάσμα είναι μία απαιτητική και εξαιρετικά σημαντική διαδικασία για τις φυλές με μακριά τρίχα ή πυκνή γούνα.

Στο Katia’s Grooming Salon, αφιερώνουμε τον απαραίτητο χρόνο στον αγαπημένο σας σκύλο, ώστε το τρίχωμά του να παραμείνει υγιές και λαμπερό, εξασφαλίζοντας μια ευχάριστη εμπειρία.
Χρησιμοποιούμε ειδικά εργαλεία όπως χτένες και βούρτσες ξεκομπιάσματος για να αφαιρέσουμε τους κόμπους και τα μπερδέματα ανώδυνα και αποτελεσματικά, προσφέροντας ταυτόχρονα προστασία στο δέρμα και το τρίχωμα του σκύλου σας.

Η τακτική περιποίηση αποτρέπει την επανεμφάνιση κόμπων, διασφαλίζοντας την υγεία του τριχώματος και του δέρματος, καθώς και την ευεξία του σκύλου σας.

Γνωρίζουμε όλες τις ιδιαιτερότητες κάθε τριχώματος και τύπου γούνας και έχουμε την εμπειρία να αντιμετωπίσουμε κάθε πρόκληση.

Η ασφάλεια, η ηρεμία και η άνεση του σκύλου σας είναι η κύρια προτεραιότητά μας καθ’ όλη τη διάρκεια της περιποίησης. Στο Katia’s Grooming Salon όλα γίνονται με αγάπη, υπομονή και απόλυτο σεβασμό στον σκύλο σας.

Βούρτσισμα Δοντιών

Το βούρτσισμα δοντιών του σκύλου είναι μία σημαντική διαδικασία που συμβάλλει στη διατήρηση της στοματικής του υγιεινής.

Το βούρτσισμα των δοντιών, όπως και όλες οι υπηρεσίες περιποίησης, πραγματοποιούνται με μεγάλη προσοχή στη λεπτομέρεια, υπομονή, πολλή αγάπη και φυσικά τη χρήση ειδικής οδοντόκρεμας για σκύλους.

Το βούρτσισμα των δοντιών του σκύλου γίνεται είτε με τη δική του οδοντόβουρτσα που θα έχετε μαζί σας, είτε με την επιλογή μίας εκ των επιμελημένα επιλεγμένων οδοντοβουρτσών που διαθέτουμε στο Katia’s Grooming Salon. Με την ολοκλήρωση του βουρτσίσματος μπορείτε είτε να την πάρετε μαζί σας ή να την αφήσετε σε εμάς για να τη διατηρήσουμε σε ειδικό χώρο μαζί με το καρτελάκι του ονόματός του για να μην χρειάζεται να την φέρνετε μαζί σας κάθε φορά.

Το βούρτσισμα των δοντιών του σκύλου εξασφαλίζει υγιή δόντια και ούλα χωρίς δυσοσμία.

Stripping

Το stripping, είναι μια τεχνική περιποίησης που περιλαμβάνει τη χειροκίνητη αφαίρεση των νεκρών εξωτερικών τριχών χρησιμοποιώντας τα δάχτυλα ή ένα εξειδικευμένο εργαλείο stripping. To stripping συμβάλει στη διατήρηση της φυσικής υφής και του χρώματος του τριχώματος του σκύλου, προωθώντας την ανάπτυξη νέων τριχών και τη διατήρηση υγιούς τριχώματος.

Είναι μία διαδικασία που με την επιδεξιότητα που διαθέτουμε, ο σκύλος σας είναι ήρεμος χωρίς να αισθάνεται οποιονδήποτε πόνο ή ενόχληση, αφού αφαιρούνται τρίχες που είναι ήδη νεκρές ή είναι έτοιμες να πέσουν.

Όλες οι υπηρεσίες που παρέχουμε γίνονται χωρίς αναισθησία ή μέθη.

Όλα τα εργαλεία που χρησιμοποιούμε αποστειρώνονται σε κλίβανο μετά από κάθε ραντεβού. Το ίδιο ισχύει και για την πετσέτα, η οποία χρησιμοποιείται αποκλειστικά σε έναν σκύλο και στη συνέχεια καθαρίζεται και πλένεται σχολαστικά

Κούρεμα – Χτένισμα

Στο Katia’s Grooming Salon έχουμε μεγάλη εμπειρία στο κούρεμα σκύλων με εξαιρετικά αποτελέσματα.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Καλλωπισμός Σκύλου

Ο καλλωπισμός του σκύλου είναι μία σημαντική περιποίηση, η οποία θα τον αναζωογονήσει, φροντίζοντας ταυτόχρονα για τη διατήρηση της υγιεινής του.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Θεραπείες Τριχώματος & Δέρματος

Στο Katia’s Grooming Salon παρέχουμε μία σειρά από ολοκληρωμένες θεραπείες περιποίησης για το τρίχωμα και το δέρμα του σκύλου σας.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Χαλαρωτικό Μασάζ

Τι πιο απολαυστικό και σημαντικό για την ηρεμία του σκύλου σας από ένα χαλαρωτικό μασάζ και μπανάκι με αιθέρια έλαια!

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Κάτια Βασιλειάδη
Η νέα σας dog groomer

Η απέραντη αγάπη μου για τα ζώα ήταν η αφορμή να ασχοληθώ επαγγελματικά με τον καλλωπισμό και την περιποίηση των σκύλων. ‘Εχω εκπαιδευτεί σε πιστοποιημένες σχολές, διαθέτω μεγάλη εμπειρία και δίνω πολύ μεγάλη σημασία στην ψυχική τους ηρεμία, παρέχοντας ένα ήρεμο περιβάλλον που τους σέβεται και τους αγαπά.

Κισσάβου 18Α'
15235, Βριλήσσια

Δευτέρα – Σάββατο
(κατόπιν ραντεβού)

Τηλέφωνο

699 530 2091

Follow Us